Placinta cu branza, ceapa verde si marar

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 7672 vizualizari

 

O placinta tare buna in aceasta perioada cand avem din belsug ceapa si marar verde .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 700 gr apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml ulei
  • umplutura
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 gr. branza de oaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza, ceapa verde si marar:

Din faina , drojdie , sare si maia framantam un aluat simplu de placinta , lasam la crescut pana isi dubleaza volumul .

Spalam ceapa si mararul si le tocam marunt , le amestecam cu branza , eu am avut la congelator branza de oaie de vara trecuta .

Formam placintele , punem branza  si le coacem in tigaie in ulei incins pe ambele parti .

Se servesc calde , sunt foarte gustoase .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase daca le ungem cu smantana si cu rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pupuri (placinta ardeleneasca cu varza/branza)